Shop now Shop now Shop now Cloud Drive Photos Shop now Learn More Shop now Shop now Shop Fire Shop Kindle Shop now Shop now

Customer Reviews

3.4 out of 5 stars
10
3.4 out of 5 stars
Your rating(Clear)Rate this item


There was a problem filtering reviews right now. Please try again later.

on 15 August 2012
Dla kogoś mieszkającego na stałe za granicą (a mającego zwyczaj regularnego kupowania GW) idealne rozwiązanie. Przydałaby się może opcja subskrypcji częściowej (tylko wydania weekendowego lub weekend + czwartek z magazynem) tak jak to robi w UK Guardian. Polecam.
0Comment| 7 people found this helpful. Was this review helpful to you?YesNoReport abuse
on 16 January 2012
Od czasu prenumeraty na kindle Polityki czekalem na ukazanie sie Wyborczej i sie doczekalem! Wprawdzie nie ma lokalnych dodatkow i innych magazynow ale w moim przypadku (zazwyczaj w 95% skupiam sie na glownym wydaniu) nie jest to problem. Milo mieszkajac w Londynie moc przeczytac z samego rana swierzutka wyborcza!
0Comment| 5 people found this helpful. Was this review helpful to you?YesNoReport abuse
on 2 April 2013
Bardzo sie ciesze, ze ulubiona Wyborcza dotarla na kindle. Sporo podrozuje po swiecie, dlatego mozliwosc " siegniecia" w dowolnej chwili i miejscu po biezacy numer Gazety jest nieoceniona! Oczywiscie, bardzo brakuje Wysokich obcasow (dlatego daje cztery gwiazdki), sadze jednak, ze to tylko kwestie techniczne, ktore da sie w niedalekiej przyszlosci rozwiazac.
0Comment| 3 people found this helpful. Was this review helpful to you?YesNoReport abuse
on 28 April 2012
bardzo sie ciesze, ze gazeta dotarla na kindle'a, szczegolnie, ze mieszkam w anglii. Daje 4 gwiazdki, bo nie ma wszystkich dodatkow i bardzo bym sie ucieszyla z wysokich obcasow
0Comment| 5 people found this helpful. Was this review helpful to you?YesNoReport abuse
on 15 November 2012
swietna aplikacja. mozna kupic jeden numer lub prenumerate. dziala fantastycznie na samsung galxy tab2. w koncu mam dostep do polskiej prasy bedac za granica. polecam rowniez "Polityke". wiecej polskich gazet i czasopim powinno tworzyc wersje mobilne na kindla.
pozdrawiam
0Comment| 2 people found this helpful. Was this review helpful to you?YesNoReport abuse
on 3 February 2016
'Wysokie Obcasy' to jeden z glownych powodow,dla ktorych kupuje GW.Brak tego dodatku w wersji na kindle jest niewybaczalny i zniecheca mnie do jej prenumeraty w tym wydaniu.
0Comment|Was this review helpful to you?YesNoReport abuse
on 10 July 2014
To juz nie gazeta tylko tuba propagandowa grupy kolesiow z red.Michnikiem na czele.Poziom dziennikarstwa porownywalny z rynsztokowym tabloidem co tlumaczy spadajacy naklad.Poza tym dzieki internetowi sami mozemy wybrac co czytac i ogladac a nie byc skazanym na "wybiorcza" papke.
0Comment| 2 people found this helpful. Was this review helpful to you?YesNoReport abuse
on 20 September 2013
gazeta wyborcza jest kontynuacją trybuny ludu, która wychodziła za czasów oficjalnego ustroju komunistycznego w Polsce. Paszkwil ten jest antyPolską propagandą okupantów naszej Ojczyzny (pod przewodnictwem Aarona Szechtera, udającego Polaka pod nazwiskiem Adam Michnik).
0Comment| 4 people found this helpful. Was this review helpful to you?YesNoReport abuse
on 6 May 2014
GW przedstawia wykrzywiony, zmanipulowany obraz rzeczywistości. Właściciel gazety p. Michnik z domu Szechter, zrobił swoją karierę w oparciu o to co się stało w Magdalence. Ten tytuł powinien być sprzedawany w dziale science-fiction. Strata pieniędzy - więcej dowiecie się po prostu z Internetu.
0Comment| 2 people found this helpful. Was this review helpful to you?YesNoReport abuse
on 27 December 2014
Love it!!!
0Comment|Was this review helpful to you?YesNoReport abuse

Customers also viewed these items

£5.99
£1.99
£1.99

Send us feedback

How can we make Amazon Customer Reviews better for you?
Let us know here.

Sponsored Links

  (What is this?)