Customer Reviews


8 Reviews
5 star:
 (3)
4 star:
 (2)
3 star:    (0)
2 star:    (0)
1 star:
 (3)
 
 
 
 
 
Average Customer Review
Share your thoughts with other customers
Create your own review
 
 

The most helpful favourable review
The most helpful critical review


5 of 7 people found the following review helpful
5.0 out of 5 stars Rewelacja
Dla kogoś mieszkającego na stałe za granicą (a mającego zwyczaj regularnego kupowania GW) idealne rozwiązanie. Przydałaby się może opcja subskrypcji częściowej (tylko wydania weekendowego lub weekend + czwartek z magazynem) tak jak to robi w UK Guardian. Polecam.
Published 23 months ago by R J Gajda

versus
1.0 out of 5 stars Pranie mozgu
To juz nie gazeta tylko tuba propagandowa grupy kolesiow z red.Michnikiem na czele.Poziom dziennikarstwa porownywalny z rynsztokowym tabloidem co tlumaczy spadajacy naklad.Poza tym dzieki internetowi sami mozemy wybrac co czytac i ogladac a nie byc skazanym na "wybiorcza" papke.
Published 1 day ago by Agata


Most Helpful First | Newest First

1.0 out of 5 stars Pranie mozgu, 10 July 2014
By 
Agata (Mansfield, UK) - See all my reviews
This review is from: Gazeta Wyborcza (Kindle Edition)
To juz nie gazeta tylko tuba propagandowa grupy kolesiow z red.Michnikiem na czele.Poziom dziennikarstwa porownywalny z rynsztokowym tabloidem co tlumaczy spadajacy naklad.Poza tym dzieki internetowi sami mozemy wybrac co czytac i ogladac a nie byc skazanym na "wybiorcza" papke.
Help other customers find the most helpful reviews 
Was this review helpful to you? Yes No


1.0 out of 5 stars Postkomunistyczna tuba propagandowa., 6 May 2014
This review is from: Gazeta Wyborcza (Kindle Edition)
GW przedstawia wykrzywiony, zmanipulowany obraz rzeczywistości. Właściciel gazety p. Michnik z domu Szechter, zrobił swoją karierę w oparciu o to co się stało w Magdalence. Ten tytuł powinien być sprzedawany w dziale science-fiction. Strata pieniędzy - więcej dowiecie się po prostu z Internetu.
Help other customers find the most helpful reviews 
Was this review helpful to you? Yes No


5 of 7 people found the following review helpful
5.0 out of 5 stars Rewelacja, 15 Aug 2012
This review is from: Gazeta Wyborcza (Kindle Edition)
Dla kogoś mieszkającego na stałe za granicą (a mającego zwyczaj regularnego kupowania GW) idealne rozwiązanie. Przydałaby się może opcja subskrypcji częściowej (tylko wydania weekendowego lub weekend + czwartek z magazynem) tak jak to robi w UK Guardian. Polecam.
Help other customers find the most helpful reviews 
Was this review helpful to you? Yes No


3 of 5 people found the following review helpful
4.0 out of 5 stars dodatki?, 28 April 2012
This review is from: Gazeta Wyborcza (Kindle Edition)
bardzo sie ciesze, ze gazeta dotarla na kindle'a, szczegolnie, ze mieszkam w anglii. Daje 4 gwiazdki, bo nie ma wszystkich dodatkow i bardzo bym sie ucieszyla z wysokich obcasow
Help other customers find the most helpful reviews 
Was this review helpful to you? Yes No


3 of 6 people found the following review helpful
5.0 out of 5 stars Wersja na kindle na piatke, 16 Jan 2012
This review is from: Gazeta Wyborcza (Kindle Edition)
Od czasu prenumeraty na kindle Polityki czekalem na ukazanie sie Wyborczej i sie doczekalem! Wprawdzie nie ma lokalnych dodatkow i innych magazynow ale w moim przypadku (zazwyczaj w 95% skupiam sie na glownym wydaniu) nie jest to problem. Milo mieszkajac w Londynie moc przeczytac z samego rana swierzutka wyborcza!
Help other customers find the most helpful reviews 
Was this review helpful to you? Yes No


2 of 6 people found the following review helpful
1.0 out of 5 stars Kłamstwa Michnika wyrzuć do śmietnika, 20 Sep 2013
This review is from: Gazeta Wyborcza (Kindle Edition)
gazeta wyborcza jest kontynuacją trybuny ludu, która wychodziła za czasów oficjalnego ustroju komunistycznego w Polsce. Paszkwil ten jest antyPolską propagandą okupantów naszej Ojczyzny (pod przewodnictwem Aarona Szechtera, udającego Polaka pod nazwiskiem Adam Michnik).
Help other customers find the most helpful reviews 
Was this review helpful to you? Yes No


0 of 2 people found the following review helpful
4.0 out of 5 stars Wspaniale!, 2 April 2013
This review is from: Gazeta Wyborcza (Kindle Edition)
Bardzo sie ciesze, ze ulubiona Wyborcza dotarla na kindle. Sporo podrozuje po swiecie, dlatego mozliwosc " siegniecia" w dowolnej chwili i miejscu po biezacy numer Gazety jest nieoceniona! Oczywiscie, bardzo brakuje Wysokich obcasow (dlatego daje cztery gwiazdki), sadze jednak, ze to tylko kwestie techniczne, ktore da sie w niedalekiej przyszlosci rozwiazac.
Help other customers find the most helpful reviews 
Was this review helpful to you? Yes No


0 of 2 people found the following review helpful
5.0 out of 5 stars super, 15 Nov 2012
This review is from: Gazeta Wyborcza (Kindle Edition)
swietna aplikacja. mozna kupic jeden numer lub prenumerate. dziala fantastycznie na samsung galxy tab2. w koncu mam dostep do polskiej prasy bedac za granica. polecam rowniez "Polityke". wiecej polskich gazet i czasopim powinno tworzyc wersje mobilne na kindla.
pozdrawiam
Help other customers find the most helpful reviews 
Was this review helpful to you? Yes No


Most Helpful First | Newest First

This product

Gazeta Wyborcza
Gazeta Wyborcza by AGORA SA
6.99
Add to wishlist See buying options
Only search this product's reviews